Главная » Доска объявлений » Соусы, специи » Специи ДОБАВИТЬ объявление

В категории объявлений: 8
Показано объявлений: 1-8


Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Просмотрам
Каррі гострий 20 г

Батьківщиною є Індія. До її складу можуть входити декілька десятків прянощів, але основу складають: пажитнік, куркума, римський кмин, коріандр. Каррі застосовують для приготування страв з м’яса, овочів, рису, а також соусів. Випускається двох видів: ніжний та гострий, які відрізняються пропорціями інгредієнтів.

Специи | Просмотров: 12 | Дата: 05.03.2019 | Комментарии (0)

Суміш перців ТМ «Эко».

Це чудове поєднання зеленого, білого, чорного і рожевого перців, робить пряність просто незамінною для багатьох страв. 

Свіжомелені в млинку перці ідеально доповнять смак бульйонів, супів, підлив, гуляшу, соусів; суміш використовують для приготування м'ясних страв, тушкованих овочів, риби, грибів, рису, картоплі. Використовується навіть у десертах (російських пряниках, індійському та прибалтійському печиві) й солодких напоях (сбитні, чай, кава, всілякі коктейлі). 

Не всі знають, що змінюючи пору збирання плодів і методи їх обробки отримують чотири види перцю: чорний, білий, зелений та рожевий.

Специи | Просмотров: 12 | Дата: 05.03.2019 | Комментарии (0)

Паприка мелена 20 г

Паприка - це сушений, мелений, солодкий, перець, що має характерний яскраво-червоним колір і легкий солодкуватий смак. Серцевину й насіння видаляють, а овоч висушують і розтирають у порошок. 

У цей час цю культуру вирощують переважно в США, Іспанії, Туреччині й Угорщині. 

Благородна солодка паприка - один з найбільш уживаних сортів. Досить темного і соковитого кольору. Порошок середнього помолу з тонким ароматом. 

Вміст корисних речовин. Застосування. 

Якщо брати однакову кількість цитрусових і паприки, у паприці більший вміст вітаміну С. Прекрасно поєднується з м'ясом, особливо свининою, куркою, овочами, особливо томатами й капустою, сиром, яйцями, рибою й морепродуктами. Додають паприку в гуляш, супи, соуси, салати, фаршировані яйця, рис, страви з меленого м'яса. 

Паприка добре впливає на кровообіг і допомагає при ревматизмі. Використовується в харчовій промисловості як барвник.

Специи | Просмотров: 7 | Дата: 05.03.2019 | Комментарии (0)

Середземноморські трави 10 г

Протягом багатьох століть традиційне харчування рятувало від хвороб і продовжувало життя жителям сонячного узбережжя Середземного моря. Медики досліджували цей феномен і дійшли висновку, що використання кулінарних рецептів, звичних для цих країн, допоможе й іншим людям налагодити здорове збалансоване харчування. Не останню роль в цьому відіграють "Середземноморські трави". 

Прянощі з середземноморської області поширилися по всій Європі, перш за все завдяки Карлу Великому, який пізнав їх значення під час своїх численних військових походів, а в 812 р. придбані в цій галузі знання об'єднав у своєрідній інструкції, призначеній для королівського керуючого. Інструкція містила перелік 74 різних трав, які монарх повелів вирощувати в імператорських садах. 

В даний час в класичному варіанті в пряну суміш входить душиця (орегано), кріп, коріандр, майоран, чабер і петрушка. 
Середземноморська суміш як можна краще підходить для приготування вишуканих соусів, м'ясних і рибних страв, салатів, піци і гарячих тостів, пасти і спагетті, рагу.

Специи | Просмотров: 5 | Дата: 05.03.2019 | Комментарии (0)

Мускатний горіх мелений 10 г

Мускатник - це високе дерево пірамідальної форми з дуже густою кроною. Цвіте це дерево цілий рік ясно-жовтими ароматними квітками. Плід мускатника зовні нагадує абрикос, всередині якого знаходиться мускатний горіх. Правда, пряністю горіх, стає не відразу, а лише пройшовши спеціальну обробку. Мускат славиться витонченим, але сильним, проникаючим ароматом, тому при поводженні з ним краще дотримуватися помірності. Батьківщина цієї пряності - Молуккські острови та острови моря Банда. У культурі мускатний горіх вирощують в Індонезії, Індії, Шрі-Ланці, Гренаді і в Африці. 

Натураліст Пліній писав у своїх працях, що завдяки арабським купцям європейці довідалися про нього в 6 столітті. А вже в 12 на європейському континенті не було жодної країни, яка б не відчувала в ньому потреби. Причому використовували мускат не тільки в якості спеції, але і як освіжувач повітря. Кажуть, перед коронацією Генріха VI для дезінфекції й ароматизації на вулицях палили мускатний горіх і інші прянощі. 

Хімічний склад. Лікувальні властивості. 

Насіння містить до 15% ефірного масла, що складається на 80% з терпенів. У насіннєвому ядрі міститься жирне масло. У жирі виявлено отруйну речовину наркотичної дії, що відноситься до фенілпропановим дериватів. Вживання у великій кількості шкідливо, існують відомості, що вживання 3-4 подрібнених горіхів надає наркотичну дію. 

У мускатному горісі містяться кальцій, магній, фосфор, вітаміни А, B1, B2. Мускатний горіх також має вітрогінні, аналгетичні, антисептичні, спазмолітичні, стимулюючі, тонізуючі, знеболюючі, антиоксидантні властивості. Надмірне скупчення газів, втрата апетиту, хвороби печінки і навіть нетримання сечі - свідчення до регулярного вживання мускатного горіха в розумних кількостях. 

Смакові якості. Застосування. 

Аромат мускату слабо пряний, смак спочатку слабо-, а пізніше сильно пряний. Мускатний горіх використовують, головним чином, при приготуванні шоколадних виробів, різних солодощів, яблучних рулетів, фруктових тортів, компотів з груш, варення, печених яблук. Крім того, для ароматизації спиртних напоїв і коктейлів, що подаються перед їжею, а також пуншу, гарячого вина, глінтвейну, какао, молочних напоїв і навіть томатного соку. Додають мускатний горіх в супи, м'ясні бульйони, соуси (особливо в томатний), страви з рису, м'яса, овочів і риби, у картопляне пюре, у салати з гороху й овочів (у тому числі, з цвітної і брюссельської капусти, броколі та кабачків , шпинату, цибулі-порей, спаржі, гарбуза). 

Мускатний горіх закладають у страву перед закінченням теплової обробки, а в тісто - при замісі.

Специи | Просмотров: 3 | Дата: 05.03.2019 | Комментарии (0)

Лимонний перець 20 г

Приправа «Лимонний перець» ТМ «Эко» серії «Золоті рецепти» - це унікальна композиція з ретельно підібраних спецій та пряних коренів на основі перцю з цедрою лимону. Завдяки лимонній ноті ця суміш є прекрасною приправою до різних сортів риб, овочевого салату і страв з птиці.

Специи | Просмотров: 23 | Дата: 13.01.2019 | Комментарии (0)

Листья земляники
  •  

  • Для бизнеса: Предоставляем образцы для тестирования. Документальное сопровождение. Декларации качества. Консультации по выбор ассортимента. 

  • Способ упаковки: Полипропиленовые герметичные пакеты

  • Страна производитель: Украина

Специи | Просмотров: 22 | Дата: 10.01.2019 | Комментарии (0)

Листья вишни
  •  

  • Для бизнеса: Предоставляем образцы для тестирования. Документальное сопровождение. Декларации качества. Консультации по выбор ассортимента. 

  • Способ упаковки: Полипропиленовые герметичные пакеты

  • Страна производитель: Украина

Специи | Просмотров: 19 | Дата: 10.01.2019 | Комментарии (0)

uCoz